Jak jste na tom v jídelníčku s rybami? Pokud je máte rádi, zbystřete. Někdy ty nejjednoduší jídla překvapí a to dnešní je přesně tento případ. Rýžová miska s pikantním tuňákem v asijském stylu se vyplatí udělat, pokud vám zbyla vařená rýže, a v tu chvíli jde fakt o bleskovou přípravu. Na vaření přes týden jako dělané, už dnes si můžete pochutnat...
- 80g konzerva tuňáka ve vlastní šťávě
- lžíce majonézy
- lžíce sójové omáčky
- sezamový olej
- lžička chilli omáčky
- vařená rýže
- cca 100g okurky na tenké plátky
- řasa nori nastříhaná nadrobno
- sezam
- Tuňáka sliju a přendám do misky.
- Přidám k němu sójovku, sezamový olej a chilli omáčku a promíchám.
- Na dno misky rozložím rýži, na ni přidám tuňáka, okurku, mořskou řasu a sezam. Podávám.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Za všechny komentáře děkuji :)