Co zkusit jednou klasickou snídani trochu vytunit a posunout směrem do teplých krajin? Líbilo by se vám to? Tak zkuste tohle snídaňové burrito. Je to vlastně celkem tradiční snídaně, míchaná vajíčka, slanina, zelenina. Všechno ale navíc doplňuje avokádo a je to zabalené do tortilly. Můžete si ji udělat a vychutnat doma, ale tenhle wrap je snadné vzít i s sebou na cesty. Taky se můžete podělit s někým jiným, nebo raději ne. Co vy na to?
2 porce
- 30g slaniny
- 3 vejce
- sůl a pepř
- 1ks Soft Flour Tortillas Antica Cantina (25cm)
- 1/2 avokáda
- citronová šťáva
- velké masité rajče
- salát
- Slaninu nasucho opeču na pánvi dokřupava.
- Na vypečeném tuku připravím míchaná vajíčka, osolím a opepřím, dám stranou.
- Na spodní polovinu tortilly rozložím opečenou slaninu a k ní míchaná vejce.
- Na ně rozložím plátky avokáda, které bohatě pokapu citronovou šťávou a osolím.
- Přidám rajče, salát, spodní část tortilly přehnu přes náplň, potom strany a nakonec vše zaroluju do válečku.
- Před podáváním hotové burrito můžete krátce zapéct na pánvi nebo v kontaktním grilu a nakonec rozkrojte na půl.
Recept vznikl ve spolupráci se značkou Antica Cantina.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Za všechny komentáře děkuji :)