27. června 2022

Rychlé nachos se zeleninou a sýrem



Nachos jsou velmi populární jídlo, které můžete připravit na mnoho různých způsobů. Tyto zapečené tortilla chipsy máme doma moc rádi a často je připravuju, když někoho čekáme na návštěvu, nebo třeba k filmu. Dnešní recept je opravdu rychlý, ale taky samozřejmě vychucený. Stačí jen tortilla chipsy zapéct se sýrem, posypat směsí zeleniny, zakápnout sýrovou omáčkou a můžete křupat.



4 porce

  • Slané tortilla chipsy Antica Cantina
  • 100g cheddaru nebo goudy
  • menší červená cibule
  • paprika
  • černé olivy
  • hrst cherry rajčat
  • hrst kukuřice
  • Nacho cheese dip Antica Cantina
  • čerstvý koriandr

  1. Tortilla chipsy vysypu na plech vyložený pečícím papírem a posypu je nastrouhaným sýrem. Dám je péct na 200°C na 10 minut dozlatova.
  2. Mezitím si připravím zeleninovou posypku, cibuli a papriku nakrájím na drobné kostičky, olivy na plátky a rajčata na čtvrtky. Vše promíchám s kukuřicí.
  3. Upečené a ještě horké tortilla chipsy posypu zeleninou, zakápnu sýrovým dipem, posypu koriandrem a podávám ještě se sýrovou omáčkou bokem k namáčení.

Recept vznikl ve spolupráci s Antica Cantina.



2 komentáře:

  1. Je toto jídlo dobré i druhý den? Nebo třeba studené? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to asi úplně ne, nejlepší jsou čerstvé z trouby... časem navlhnou

      Vymazat

Za všechny komentáře děkuji :)