Nachos jsou velmi populární jídlo, které můžete připravit na mnoho různých způsobů. Tyto zapečené tortilla chipsy máme doma moc rádi a často je připravuju, když někoho čekáme na návštěvu, nebo třeba k filmu. Dnešní recept je opravdu rychlý, ale taky samozřejmě vychucený. Stačí jen tortilla chipsy zapéct se sýrem, posypat směsí zeleniny, zakápnout sýrovou omáčkou a můžete křupat.
4 porce
- Slané tortilla chipsy Antica Cantina
- 100g cheddaru nebo goudy
- menší červená cibule
- paprika
- černé olivy
- hrst cherry rajčat
- hrst kukuřice
- Nacho cheese dip Antica Cantina
- čerstvý koriandr
- Tortilla chipsy vysypu na plech vyložený pečícím papírem a posypu je nastrouhaným sýrem. Dám je péct na 200°C na 10 minut dozlatova.
- Mezitím si připravím zeleninovou posypku, cibuli a papriku nakrájím na drobné kostičky, olivy na plátky a rajčata na čtvrtky. Vše promíchám s kukuřicí.
- Upečené a ještě horké tortilla chipsy posypu zeleninou, zakápnu sýrovým dipem, posypu koriandrem a podávám ještě se sýrovou omáčkou bokem k namáčení.
Recept vznikl ve spolupráci s Antica Cantina.
Je toto jídlo dobré i druhý den? Nebo třeba studené? :)
OdpovědětVymazatto asi úplně ne, nejlepší jsou čerstvé z trouby... časem navlhnou
Vymazat