Vím, že stejně jako já máte rádi rychlé recepty a vlastně se ani nedivím, dost často prostě na nějaké vyvařování není čas. I proto se alespoň v našem jídelníčku pravidelně objevují pokrmy z tortill, právě protože šetří čas, i když bez nějakých ústupků vůči chuti. Dnes mám pro vás recept na quesadillu, která je bez masa, ale obstojně zasytí díky fazolím a sýru. Stačí na ni vše smíchat, tortillu naplnit a zapéct v kontaktním grilu nebo na pánvi. K servírování nesmí chybět zakysaná smetana a salsa z čerstvých rajčat, cibule, koriandru a olivového oleje, kterou můžete nasekat nahrubo nebo rozmixovat na omáčku a quesadillu v nich namáčet.
2 porce
- plechovka (černých) fazolí
- hrst mražené kukuřice
- menší červená cibule
- menší červená paprika
- hrst koriandru
- 70g strouhaného sýra (gouda, cheddar)
- 2ks Soft Flour Tortillas Antica Cantina (25cm)
- Fazole sliju a nasypu je do misky.
- Přidám k nim kukuřici, najemno nasekanou cibuli a papriku na kostičky.
- Koriandr nakrájím najemno, zamíchám se zeleninou a strouhaným sýrem.
- Na polovinu tortill rozložím náplň, překlopím a dám zapéct.
- Hotové quesadilly nakrájím na trojúhelníky a podávám se smetanou a salsou.
Recept vznikl ve spolupráci se značkou Antica Cantina.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Za všechny komentáře děkuji :)