16. května 2016

Hermelín na grilu


Nedávno za námi přijel z Moravy na návštěvu malý synovec Jindra, tak jsme využili slunečný víkend a vytáhli na chalupu LotusGrill, abychom něco dobrého ugrilovali. Už si ani nedokážu představit grilovat jinak, protože tenhle gril je rychle rozpálený téměř bez práce a kouře. Kromě klasického masa a klobásek jsem připravila i hermelín, který mám z grilu moc ráda. Tenhle je se sušenými rajčaty, česnekem a čerstvým rozmarýnem.

Na jeden hermelín
  • dobrý vyzrálý hermelín
  • stroužek česneku
  • sušené rajče
  • snítku rozmarýnu
  • olej (olivový nebo ze sušených rajčat)
  • alobal, bagetu
  1. Nejdříve jsem si připravila náplň, na plátky jsem nakrájela česnek, na malé klínky sušené rajče a na jehličky jsem si natrhala rozmarýn,
  2. Špičatým nožem jsem do hermelínu udělala alespoň 8-10 děr a tím samým nožem jsem si pomohla, abych do děr zastrkala vždycky česnek, rajče a rozmarýn do každé.
  3. Hermelín jsem položila do čtverce z alobalu a zalila trochou oleje, z alobalu udělala balíček a nechala grilovat na LotusGrillu asi 15 minut. Hotový hermelín jsem doplnila bagetou, kterou můžete nabírat měkký vnitřek hermelínu.



1 komentář:

Za všechny komentáře děkuji :)