24. června 2013

Workshop Jaru Platinum s Radkem Šubrtem

Není tomu dávno, kdy jsem měla tu čest zúčastnit se mimořádného workshopu s Radkem Šubrtem, který pořádal pro foodbloggery Jar Platinum. Vařilo se na vysoké úrovni a jak to tak bývá, nádobí nakonec díky tomu bylo také požehnaně, což jsme díky Jaru zvládli hravě. Nikdy bych nedoporučovala nic, co by se mi opravdu nelíbilo (a že takové nabídky jsem už měla), jenže Jar doma používáme téměř výhradně již několik let, takže nový Jar Platinum s vylepšeným složením nemůžu jinak, než doporučit. Všichni asi víte, že Jar je prostě dobrý, a tak se nejspíš proto pro čisticí prostředky na nádobí obecně vžil název jar. K dostání je i jako kapsle do myčky, které v současné době testuju (jejich výhodou by mělo být, že myjí myčku v průběhu mytí nádobí, takže dva v jednom). 

Workshop byl pro mě přínosný v několika směrech. Potkat se se známým šéfkuchařem a vytáhnout z něj několik tipů a triků bylo báječné. Ještě báječnější bylo setkat se s mými kolegyněmi foodbloggerkami, které jsem dosud znala pouze virtuálně. A nejbáječnější bylo vyzkoušet nové zajímavé recepty. Mí přátelé na osobním facebooku už měli tu možnost podívat se na momentky z té události, vám dávám možnost nyní. Díky všem a doufám, že se opět na podobné akci potkáme.

Jde se na to...



Jak doma udit papriku - to určitě vyzkouším.

Markéta Hrubešová akci uváděla a moc nám i pomohla.

Jak stáhnout lososa

První chod - mrkvová polévka s kokosem , pyré s uzených paprik.


Pošírovaný losos se salátem

Platýz s maltézskou omáčkou s chřestem


Patřičné předmytí, pak už to hravě zvládl Jar Platinum

Servíruju dezert, čokoládovou pěnu se sušenkou a malinami

To jsme my všichni spolu s jídly a Jarem Platinum!